Neem contact op Lekker Zeg wordt overgenomen door een nieuwe enthousiaste eigenaar.
Vandaar dat wij aankomende dagen even geen bestellingen aannemen.
Geen zorgen, vanaf woensdag 5 maart is het weer mogelijk om bestellingen te plaatsen.
Dan zijn er weer nieuwe voorraden, producten en pakketten en niet te vergeten, welkomstaanbiedingen.
Tot dan!
Aanbieding!
Niet op voorraad

Kikkererwtenmeel 500 gram

2,45

Beschrijving

  • Product: Kikkererwtenmeel 500 gram
  • Fabrikant: Basak 
  • Afkomstig uit: Turkije

Kikkererwtenmeel is rijk aan nuttige voedingsstoffen. Het is een geweldige vervanger voor geraffineerd tarwemeel omdat het lager is in koolhydraten en calorieën, terwijl het ook hoger is in eiwitten en vezels.

Ottolenghi deelt in zijn boek Flavour het heerlijke gerecht ‘pannenkoeken van kikkererwtenmeel en yoghurt met ingelegde mango’. Gelijk de ingelegde mango bestellen? Klink hier. In OTK Extra Lekker wordt de kikkererwtenmeel gebruikt voor het maken van een Italiaanse Farinata met rozemarijn, tijm en smeuïge uien’ of maak uit het boek Shelf Love de ‘kikkererwten-polentafrites met chaat masala’. Chaat masala is terug te vinden in ons assortiment. Ook bieden wij snelkookpolenta en kikkererwten aan.

Het prachtige boek Tahin van Esther Erwteman is gebaseerd op tahin. Maak kennis met een van de beste tahin soorten en koop onze Har Bracha tahin. Esther Erwteman beschrijft in haar kookboek Tahin een prachtig recept ‘Kikkererwten tahinpannenkoeken met gestoomde aubergines.

Rukmini Iyer deelt in haar boek India Express het recept voor ‘Murukku’ waar weinig ingrediënten voor nodig zijn maar deze kikkererwtenmeel wel een belangrijk onderdeel is.

De t.h.t. datum van dit product is mei 2024.

Andere suggesties…