logo

We willen eten, koken en geïnspireerd worden ...'

Yotam Ottolenghi in ‘Jeruzalem’

De beste ideeën ontstaan uit frustratie. Zo startte in 2019 Nynke deze webshop ‘Lekker zeg’. Ze had een probleem bij het vinden van de juisten ingrediënten voor het koken van haar “Ottolenghi gerechten”. Deze zijn soms zó moeilijk te vinden in supermarkten. Vind je ze wel, dan is de kwaliteit niet altijd zoals je dat graag ziet. Ook ontbreekt het ons vaak aan tijd om even hier of daar langs te gaan voor het juiste product. ‘Lekker zeg’ maakt het vinden van deze producten een stuk makkelijker.

Dankzij de oprichtster die met zorg gekozen heeft voor de beste producten staat er nu een webshop waar je met één druk op de knop de gewenste producten kan bestellen. Nu ik, Yahya, ‘Lekker zeg’ hebben overgenomen willen wij de producten verder uit gaan breiden. Heb jij tips van producten die je graag terug wil zien? Vertel het ons!

Je kunt ons met regelmaat in de keuken vinden. Het liefst koken we gerechten uit alle windstreken en niet is te gek om ook eens op tafel te toveren. Sinds wij eigenaars zijn van ‘Lekker zeg’ koken we veel Midden Oosterse gerechten. We delen graag onze ervaringen met jou, volg ons daarom op Insta en Facebook. Onze passie is om onze klant zoveel mogelijk tips te geven over het gebruik en blijven gebruiken van de producten. Wij horen vaak ‘je gebruikt het één keer en daarna staat het er maar’. Met onze producten zijn er heel veel mooi gerechten te maken. De producten kun je voor zoveel dingen gebruiken! Kook jij met ons mee? Wij zeggen ‘Lekker zeg’!

We doen ons best de producten met met alle aandacht te versturen die ze verdienen en we wensen jullie veel kook plezier toe! Mis je iets in onze webshop of heb je tips of adviezen? Je kan ons altijd bereiken op info@lekker-zeg.com. Hopelijk tot ziens!